Hiljaista ja mukavaa! Rippilapsi sai lahjaksi läppärin, joten mahdollisuudet kirjoittamiseen lisääntyivät.Aviomies golf-kisoissa kolmen tunnin ajomatkan päässä ja nuorimmainen järkkäilee yllätyssynttäreitä kaverille naapurissa. Esikoinen mallailee olkalaukun hihnaa.

Nautiskelimme tänään ruuaksi eiliseltä jäänyttä kantarellimuhennosta. Ei, ei metsästäkerättyjä, vaan pakastealtaasta ostettu k-keitto, minkä sitten vähän suurustin paksummaksi. Sieniallergisille? kalapaistosta ja salaattia. Ahkeroin yhden sunnuntain ja nyt on pakastimessa valmista ruokaa laatikoista kastikkeista laatikoihin.

Ensi viikonlopuksi kehitteillä syyskuun alun puutarhapartyt; lämmitin vielä hankkimatta. Värillisiä lyhtyjä, tuikkuja jne. Ruokapuoli vielä keksimättä. Rapuja ei ole kaverit oikein löytäneet ja mietinkin tässä että raaskisiko mennä pakastealtaalle.. Jos oman virkistysliemen keittäisi, niin nekin menisivät. Sisälle voisi tulla heti vilun saavuttua...tai sitten huopia ja villasukkia osallistujille! Omituisen lämmintä kyllä on ja meille kun ei edes sateet ole osuneet. Siis ruskeita pensaita ja neulasterävä nurmikko syyskuun puutarhapartyihin.

Lähdenpä menua kehittelemään netissä pyörimällä.....