Ihan yhtäkkiä juolahti mieleen että olenhan mä johonkin kirjoitellutkin, mutta ku just just koneelle pääsee nykyään postin lukemaan. Töissähän se ennen tuli hoidettua. Nyt slomalla ja eläkepäivät häämöttävät. Viimeksi pari vuotta sitten täysin tietämättömänä tulevista asioista; yrityskaupoista työpaikan ´pakko`vaihdosta sairauden pahenemisesta jne. Onneksi ihminen ei tiedä tulevaisuuttaan etukäteen.

Kuitenkin tällä hetkellä p-tuolissa istuen mieli levollinen ja tulevaisuutta jotenkin jopa odottaen. Työstressi jäi sitten suunnitellusti kuukausi sitten, kuntoutuslaitoksessa 3 viikkoa ja nyt virkeänä kotona uutta aloittamassa.

Naurattaa kun luin edellisiä, ihan kun ne olis eilen sattuneet. Mutta tänä iltana yksin kotona...tai tuo a2 huoneessaan nukkumassa varmaankin. A1 on koulutuksessa ja a3 lähetti juuri viestin et läksyt tehty ja tässä tapauksessa tulee 9. A1 varasi auton loppuillaksi ja armas lähti työhön vielä takaisin KÄYMÄÄN.

Huomenaamuna keskussairaalaan aamulla lääketiputukseen ja sit vaan toivotaan et suoni löytyis heti koska parturiTiinan varasin jo 6 vk sitten.

Minnalle kyllä soitan vielä ennen suihkua vklopusta, jolloin pitäisi kohdata. Mut kun kerran tänne taas löysin, tulen uudestaan....vai miten siinä biisissä sanotaan. Mulla soi kyllä Meryl Streep ja Mamma Mian soundtrack taustalla.